Keitä kaikkia Eurajoen kunta palkitsi itsenäisyyspäivänä?

Eurajoen itsenäisyyspäivän juhlat vietettiin Yhteiskoululla. Juhlapuhujana oli Lääkärikeskus Karhulinnan toimitusjohtaja, kapteeni evp. Kimmo Aho. Kunta jakoi palkintoja tänä vuonna ansioituneille seuraavasti.

Eurajoen itsenäisyyspäivän juhlat vietettiin Yhteiskoululla. Juhlapuhujana oli Lääkärikeskus Karhulinnan toimitusjohtaja, kapteeni evp. Kimmo Aho.

Kunta jakoi palkintoja tänä vuonna ansioituneille seuraavasti:

Kilpaurheilumalja ja stipendi: Tinja Töyrylä. Hän voitti naisissa Superpesiksen SM-kultaa Jyväskylän Kirittärien joukkueessa.

Kuntoliikuntamalja: Arja Lempainen. Aktiivinen liikkuja, joka kirjasi vuoden aikana 483 liikuntasuoritusta Ilveskallion luontopolun vihkoon.

Ansioitunut seuratoimija: Anssi Perämäki. Hän hoiti Luvian Vedon puheenjohtajan tehtäviä 13 vuotta.

Ansioitunut seuratoimija: Antero Kivelä Luvian Kiekon pitkäaikainen ja ansioitunut seuratoimija ja valmentaja.

Seuratyöntekijä: Kari Syväsalmi. Ollut vuosien ajan nuorten salibandyjoukkueen valmennuksessa aktiivisesti mukana.

Seuratyöntekijä: Sami Pylväläinen. Hän on valmentanut niin jalkapallossa kuin salibandyssa.

SM-tason urheilijat: Erin Heinikangas (Rauman Uimaseura), Charlotta Lundström (Kuortane), Darja Trubitson (Rauman Taitoluistelijat), Lotta Lindroos (Fera), Aada Puosi (Eurajoen Veikot).

Vuoden nuori ja stipendi: Laura Töykkälä. Hän on toiminut vuosina 2021-22 nuorisovaltuuston aktiivisena ja sanavalmiina puheenjohtajana.

Vuoden nuoret lupaukset: Fiianna Saarinen ja Alisa Oikkonen. Innokkaat apuohjaajat Luvian MLL:n järjestämässä Jumpsiksessa.

Walkers vapaaehtoistyöntekijät Anne Harju, Päivi Korpela, Hanna-Riikka Lehto, Senja Manninen ja Sanna Nurmi.

Vuoden suuri sydän: Ilmari Siiri. Hän on työllistänyt maatilallaan ukrainalaisia ennenkin, mutta sytyttyä hän on myös majoittanut useita muita ukrainalaisia, opetellut itse kielen ja toiminut tulkkina erilaisissa kokoontumisissa.

Vuoden aktiivikylä: Rikantilan kyläyhdistys. Erityisesti luontopolku, kaamosvalot ja uuden laavun rakentaminen palaneen tilalle ovat tuoneet muitakin kuntalaisia kylälle tutustumaan.

Seuratyöntekijä: Pertti Vaasvainio. Hän on johtanut pitkään Eurajoen Mieskuoroa.

Seuratyöntekijät: Anne Kopra ja Minna Keinänen-Toivola. He ovat kantaneetNuorisoittokunnan tukiyhdistyksessä merkittäviä vastuurooleja.

Seuratyöntekijät: Ulla Antola ja Heikki Halomo. He ovat olleet Eurajoen opasyhdistyksen kantavia voimia koko yhdistyksen 10 vuotisen historian ajan.

Nuoret kulttuurin harrastajat: Elle Rohila, Helmi Korhonen, Matias Toivola ja Aino-Kaisa Kopra. Nämä Eurajoen Nuorisosoittokunnan soittajat ovat aktiivisesti kehittäneet itseään soittajina ja olleet esimerkkeinä nuoremmille soittajille.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut