Kesä! spreijasivat syyslomalaiset lakanaan Eurassa - katso kuvagalleria syysloman vietosta

EURA – Kauttuan nuokkarin graffitityöpajassa kokeiltiin torstaina maalaustaitoja. Sateen ei annettu haitata, vaan ulos suunnattiin spraymaalien kanssa silloin, kun ropisi vähän.

Lokakuun viimeisellä viikolla Rauman seudulla on ehditty monenlaista: uida, saunoa, taiteilla, parkourata ja tehdä kirppislöytöjä.

Kauttuan nuokkarilla nuoriso haikaili ilmeisesti kesän perään, sillä graffitityöpajassa lakanaan maalattiin keskellä syyssateita Kesä!-teksti.

Länsi-Suomen toimitukseen lähetettiin viikon aikana kuvia ja sepustuksia syyslomaohjelmasta eri puolilta levikkialuetta.

SÄKYLÄ – Isoin ruskaleiri seitsemään vuoteen! Viitisenkymmentä lasta, isosta ja ohjaajaa leireili Pihlavan leirikeskuksessa maanantaista keskiviikkoon. Seurakunnan leirillä ehdittiin monenlaista. Leikkien ja taiteilun lisäksi uitiin ja saunottiin kuin olisi kesä. UUSIKAUPUNKI – Kalannin koulun liikuntasalissa parkourattiin Parkour Akatemian ohjaajan Ville Leppäsen johdolla torstaina. EURA – Sade ei estänyt Kauttuan nuokkarin graffitityöpajaa. Työpajaan osallistui vajaa parikymmentä euralaisnuorta. RAUMA – Lastenliiton järjestämän Pokemon-kouluttajaleirin osallistujat jalkautuvat keskiviikkona alkaneen leirinsä aikana moneen paikkaan. Torstaina uhmattiin syyssäätä keskuspuiston laidalla. EURA – Näin monenmoista myytävää oli tuotu Euran vanhalle puhelinlaitokselle, jossa vietettiin tiistaina starttivalmennuksen ja nuorten työpajan kirppispäivää. Kirpparille löysi tiensä nelisenkymmentä kävijää 7-vuotiaasta seitsemänkymppiseen. Kaikki kirppiksen tuotot käytetään nuorten virkistystoimintaan. EURA – Kun graffitityöpajassa satoi, sovellettiin, ja testattiin kädentaitoja sisällä. SÄKYLÄ – Ruskaleirillä ehdittiin myös pelailla. Yksi suosikeista oli Haluatko limonaadiksi. UUSIKAUPUNKI – Kalannissa lapset ja nuoret pääsivät ammattilaisen oppiin, sillä Leppänen on harrastanut parkouraamista 10 vuotta.