Kesän ensimmäinen teematori Ugi:ssa

Kesäkulkurit esiintyvät Ugi:n teematorilla lauantaina.

Kesän ensimmäinen teematori saapuu Uuteenkaupunkiin Merefesti-lauantaina. Festitorilla on luvassa tanssillisia esityksiä ja lähiruokaa.

Tanssiesityksistä vastaa Kesäkulkurit tanssikiertue. Kesäkulkurit ovat merellisissä tunnelmissa tanssien kalajuttuja ja kuljettaen mukanaan pullopostia. Kesän kulkureina työskentelevät tanssitaiteilijat Jennifer Joffs ja Emmi Hyvönen. Kulkureiden Kalajuttuja teos kuvailee tapahtumia, tunnelmia ja säätä merellä ja saaristossa.

Esityksen lopussa katsojat saavat pullopostia kiertueen aikaisemmilta pysähdyspaikoilta ja saavat myös lähettää postia tuleville katsojille. Esitykset ovat torilla tasatunnein kello 10, 11 ja 12. Kesäkulkurit pitävät esitysten lisäksi tanssillisen työpajan lapsille ja nuorille. Työpaja alkaa noin kello 11.15, heti toisen esityksen jälkeen.

Lapsille on tarjolla lisäksi mölkkyä sekä väritystehtäviä. Torilla on myös pallomeri perheen pienimmille.

Torilla on myös lähiruokatuottajien järjestämä lähiruuan torimyyntipiste sekä lähiruokaravintola. Ravintolasta on mahdollista ostaa lähiruokaraaka-aineista valmistettuja annoksia sekä paikallisen panimon tuotteita. Ravintola on auki kello 11-20.

Paikallisista ravintoloista tapahtumassa mukana ovat Pursiseuran Paviljonki, Makuvakka, Wallila, Kahveli, Aquarius ja Pooki. Vihannesmyynnistä vastaavat paikalliset tuottajat ja Vakka-Suomen Panimo juomatarjonnasta.

Korihait järjestävät torilla Festibasket -katukoristurnauksen kello 13 alkaen. Lisätietoa turnauksesta korihait.fi-sivustolta.

Seuraavat teematorit ovat

18.6. Kulttuuritori

2.7. Wanhan tavaran tori

9.7. Senioritori