Keskustan kiveystyö tuo muutoksia liikennejärjestelyihin

Katutyöt jatkuvat Kuninkaankadulla 6. elokuuta käynnistyvillä kiveystöillä.

Pintakiveystöitä tehdään välillä Isopoikkikatu–Hauenguano. Työ alkaa Kuninkaankadun ja Isopoikkikadun risteyksestä ja etenee vaiheittain itään.

Kiveystyön arvioitu kestoaika on noin kymmenen viikkoa. Katuosuuden arvioidaan valmistuvan 10. lokakuuta, mikäli sääolosuhteet sallivat.

Katutyö tuo jo keskiviikosta alkaen muutoksia liikennejärjestelyihin. Läpiajoliikenne Kaunisjärvenkadulta Kuninkaankatua pitkin torille on kielletty 6.8.–10.10. välisenä aikana.

Kaunisjärvenkadun suunnasta torille tulijoilla on mahdollisuus käyttää Kukonkarinkatua ja Isopoikkikatua.

Isopoikkikadun liikennesuunta välillä Kuninkaankatu–Pohjankatu käännetään kiveystöiden ajaksi niin, että Pohjankadulta pääsee Isopoikkikatua Kuninkaankadulle.

Huoltoajoliikenne työn alla olevalle alueelle sallitaan Hauenguanon suunnasta työn alkuvaiheessa. Töiden edetessä myös Isopoikkikadun suunnasta huoltoajoliikenne sallitaan tietyin edellytyksin. Myös jalankulkuliikenteessä on tilapäisiä katkoksia työskentelyalueella. Jalankulkuliikenteelle pyritään kuitenkin järjestämään kulkureitit kulloinkin työn alla olevien työkohteitten sivuitse.

Alueen liikehuoneistoille pyritään tilapäisiä katkoksia lukuunottamatta järjestämään esteetön kulku. Mahdolliset kulkukatkokset liikkeisiin pyritään rajoittamaan aamu- tai ilta-aikaan, jolloin liikkeet ovat suljettuna, mutta aina se ei työteknisistä syistä ole mahdollista.