Keula osti liiketontin Eurajoelta – S-market siirtynee uudelle keskusta-alueelle

Osuuskauppa Keula kertoo ostaneensa yritystontin Eurajoen keskustasta. 

Kahden hehtaarin kokoinen tontti sijaitsee kasitien uuden linjauksen ja keskustan välisellä alueella. Keulan mukaan liikepaikan tarkempaa suunnittelua ei ole vielä käynnistetty.

– Kyse on tulevaisuuden liikepaikasta. Omaa toimintaa varten sen hankimme, mutta iso tontti mahdollistaa muutakin. Katsotaan rauhassa mikä on tilanne, kun investointi tulee ajankohtaiseksi, kommentoi Keulan toimialajohtaja Sami Junnila.

Todennäköisesti tontille sijoittuisi S-market.

– Nykyinen markettimme Eurajoella on auttamattomasti pieni, kun sitä vertaa Kehätien, Äyhön, Euran tai Säkylän S-marketteihin.

Kasitie on siirtymässä Eurajoella lähemmäksi merta. Uuden ohikulkutien valmistuttua nykyinen kasitien pätkä muuttuu "kylätieksi", mikä mahdollistaa keskustan laajenemisen.

– Lotilan pellolle, vastapäätä Eurajoen Porttia, tulee parikymmentä hehtaaria tilaa kaupalle ja palveluille. Kunta osti maan. Kiinnostusta on ollut kovasti. Uudelle alueelle ei voi kuitenkaan mennä ennen kuin uusi tie valmistuu, kertoi Eurajoen kunnanjohtaja Vesa Lakaniemi Länsi-Suomelle kesäkuussa.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Lotilan pellolle kaupan palveluja, puisto suurteollisuudelle – kasitien potti sysää Eurajoen isot hankkeet liikkeelle

Vain tilaajille Eurajoen Portin kauppias tyytyväinen uudesta risteyksestä, mutta: "Tehdäänkö tie, jota pääsee nopeasti ohi poikkeamatta"

Vain tilaajille Eurajoki saamassa pohjoisenkin keskustaliittymän kasitielle – "Olemme äärettömän tyytyväisiä, että meitä on kuunneltu"