Keula otti käyttöön ensimmäiset pikakassat – lisää luvassa kevään aikana

Osuuskauppa Keulassa otetaan parhaillaan käyttöön ensimmäisiä pikakassoja. Sale Kalliokadulle pikakassat asennettiin viime perjantaina ja seuraavaksi pikakassat otetaan käyttöön S-market Eurassa ja Äyhöllä sekä Sale Syväraumankadulla ja Monnankadulla.

S-ryhmä toi ensimmäiset pikakassat suurempien myymälöiden käyttöön jo reilut viisi vuotta sitten, mutta Keulassa haluttiin rauhassa odottaa kassojen teknisten ominaisuuksien kehittymistä ja asiakaspalautteiden karttumista. Kun asiakkaiden ja henkilöstön palaute oli valtakunnallisesti pääosin positiivista, päätettiin myös Keulassa pikakassojen investoinneista.

– Parastahan tässä on se, että pikakassat nopeuttavat asiointia ja vähentävät jonotusaikaa erityisesti ruuhkatilanteissa. Toki pikakassan voi kokea niinkin, että siinä voi ostoksia käsitellä ja pakata kassiin ihan omaan tahtiin, Osuuskauppa Keulan market-toimialasta vastaava toimialajohtaja Sami Junnila kertoo.

Keulassa ei pelätä pikakassojen tuovan haittoja tai varastelua, sillä itsepalvelukassan asiointialue on tehokkaan kameravalvonnan piirissä. Fyysinen välimatka palvelukassan ja pikakassan välillä on hyvin lyhyt ja myyjällä on myös välitön näköyhteys pikakassoille.