Kiuastehtaan palon sammutustöissä loukkaantui kaksi sopimuspalokuntalaista – noin 2500 neliötä tehtaan vanhaa osaa paloi

Sopimuspalokuntalaiset jäivät osittain kaatuneen tiiliseinän alle. Kaikkiaan tehdasalueella paloi noin 2500 neliömetriä rakennuksia.

| Päivitetty

Kaksi sopimuspalokuntalaista loukkaantui torstai-iltana Raumalla Lapin kiuastehtaan palon sammutustöissä. Palokuntalaiset jäivät osittain kaatuneen tiiliseinän alle, tiedottaa Satakunnan pelastuslaitos.

– He ovat lievästi loukkaantuneita, sen enempää tietoa minulla ei tässä vaiheessa ole, kertoo Satakunnan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Miikka Jylhä.

Narvin kiuastehtaalla Lapissa riehui voimakas tulipalo torstaina illalla. Sammutus- ja raivaustyöt jatkuivat perjantaiaamuun asti.

– Pelastuslaitoksen osalta työt päättyivät kahdeksan aikaan aamulla, kun luovutimme kiinteistön omistajalleen, Jylhä kertoo.

Jylhän mukaan palossa tuhoutui noin 2500 neliömetriä tehdasrakennuksen vanhaa osaa.

– Nopean reagoinnin ja rakennuksissa käytettyjen rakenteellisten ratkaisujen ansiosta saimme palon rajattua niin, että se ei levinnyt uudelle puolelle.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut