KOHTI TABLOIDIA: Jessica Uussaari tähdittää toritapahtumaa

Jessica Uussaaren tulkintoja kuullaan 17. huhtikuuta Rauma-päivän toritapahtumassa. Kuva: nelonen Media/Saku Tiainen

Sanomalehti Länsi-Suomen tabloidiin siirtymistä ja Rauman kaupungin syntymäpäivää vietetään toritapahtumalla ensi viikon sunnuntaina eli 17. huhtikuuta.

Marva Median ja Rauman kaupungin yhdessä järjestämässä tapahtumassa on paikalla Länsi-Suomen väkeä ottamassa vastaan palautetta ja juttutoiveita tuoreesta tabloidi-lehdestä.

– Nyt on hyvä tilaisuus tavata lehden tekijöitä ja tuoda esille asioita, joista haluaisi meidän ottavan tarkemmin selvää, kannustaa sisältöjohtaja Kaija Ulmanen.

Torilla tietysti kahvitellaan uuden tabloidin kunniaksi. Länsi-Suomi tarjoaa pullakahvit 1 500 ensimmäiselle.

Rauma-päivän ohjelmalavalla tapahtuu myös. Lavalla nähdään muiden muassa The Voice of Finland -kilpailussa ihastuttanut raumalainen Jessica Uussaari sekä näyttelijä Lauri Ketonen.

Vanhan Rauman alueella juostaan lisäksi leikkimielinen kapulaviesti Karatan gapulan kans.

Rauma täyttää toritapahtumassa 574 vuotta. Kaupungin kulttuuripäällikkö Risto Kupari kertoo, että yli 20 paikallista yhdistystä on tulossa omille kojuilleen esittäytymään ja kertomaan toiminnastaan.

– Rauma-päivän torijuhlasta on tulossa huikean hieno koko kansan tapahtuma. Upea lavaohjelma, lukuisat järjestöt sekä kaupungin ja Marva Median kanssa tehtävä yhteistyö tuottavat ainutlaatuisen Rauma-päivän toritapahtuman, jossa jokaiselle on tarjolla jotakin nähtävää ja kuultavaa. Toivotaan vaan vielä, että sää suosisi tapahtumaa.

Toritapahtuma on sunnuntaina 17. huhtikuuta kello 12–16. Tarkempi ohjelma julkistetaan ensi viikolla sekä Länsi-Suomessa että Raumalaisessa.

Lisää aiheesta

Logomon live-ilta päättyi valomereen - Jessica Uussaari jatkaa yhä TVOFissa

Jessican Kesäyö-tulkinta toi jatkopaikan TVOFissa - kuuntele esitys