Juhannuskokoista ei ole aiheutunut päänvaivaa pelastuslaitokselle Rauman seudulla – "Rauhallista on ollut, ja toivotaan, että sellaisena pysyykin"

Juhannusaatto sujui Raumalla pelastuslaitoksen näkökulmasta varsin rauhallisesti. Iltakymmeneltä sattui Raumalla pieni tieliikenneonnettomuus.

| Päivitetty

Pelastuslaitoksen juhannusaatto sujui Rauman seudulla rauhallisissa merkeissä, kertoo päivystävä palomestari Harri Salonen.

Juhannuskokkoja ei Ala-Satakunnan päivystysalueella (johon kuuluvat Eura, Eurajoki, Huittinen, Kokemäki, Köyliö, Rauma ja Säkylä) sytytelty – tai ainakaan pelastuslaitoksen tietoon asti ne eivät tulleet.

– Porin päässä oli merivartiostolle ja pelastuslaitokselle vähän koitunut tehtävää kokoista, mutta ei tässä meidän alueella, Salonen sanoo.

Eurajoen Luvialla paloi nelisensataa neliömetriä maastoa päivällä ennen viittä. Hormistontiellä syttynyt palo saatiin hallintaan melko ripeästi.

Raumalla sattui illalla kymmenen jälkeen pieni tieliikenneonnettomuus, kun skootteri ajoi henkilöauton kylkeen Alatiellä. Henkilövahinkoja ei kolarista aiheutunut.

– Lisäksi on virka-apuna sairaankuljetukselle tarjottu kantoapua ja ensivastetta.

Helteinen sää on ollut suotuisa juhannuksenvietolle ulkona ja veden äärellä. Satakunnan alueella kukaan ei ole onneksi tänä juhannuksena hukkunut.

– Rauhallista on ollut, ja toivotaan, että sellaisena pysyykin. Ettei kukaan tippuisi mereen tai Pyhäjärveen, painottaa Salonen.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut