Kokoomuksen ykkönen Matias Marttinen: "Ihmiset ovat selkeästi äänestäneet oman paikkakunnan ehdokkaita ja sote-alan ammattilaisia"

Kansanedustaja lupaa toimia viestinviejänä Satakunnasta valtakunnan tasolle päin.

Kokoomuksen ääniharava Satakunnassa, kansanedustaja Matias Marttinen vietti vaali-iltaa kotonaan Vanhassa Raumassa. Puolueensa ykkönen kertoi iloitsevansa ja olevansa tyytyväinen saamastaan äänimäärästä.

- Olen tulokseen tosi tyytyväinen, koska näissä vaaleissa ihmisten äänestäminen perustuu eri asioihin kuin muissa valtakunnallisissa vaaleissa, Marttinen kommentoi. 

Aluevaaleissa ihmiset ovat Marttisen mielestä selkeästi äänestäneet omien paikkakuntiensa ehdokkaita sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Erityisesti hän kertoikin iloitsevansa raumalaislääkäri Marja-Leena Alhon (kok.) vaalimenestyksestä ja läpimenosta Satakunnan aluevaltuustoon.

Myös Marttisen kohdalla äänet tulivat pääosin omalta paikkakunnalta eli raumalaisilta. Aluevaalien tuloksista ei voikaan Marttisen mielestä vetää johtopäätöksiä ensi vuoden eduskuntavaaleja ajatellen.

- Ei ole syytä vetää minkäänlaisia johtopäätöksiä. Jatkan aktiivista työtä maakunnassa. Olen ennen kaikkea koko alueen päättäjä, mutta totta kai peilaan päätöksentekoa myös Rauman näkökulmasta, koska tunnen meidän palvelumme kaikkein parhaiten.

Omaa tulevaa asemaansa tai paikkaansa Satakunnan hyvinvointialueen päätöksenteossa ei Marttinen vielä halunnut kommentoida. Rauman kaupunginvaltuustossa hän kertoo olevansa rivijäsen ja samalla tavalla työ painottunee myös aluevaltuustossa.

- Koen, että tehtäväni on viedä viestiä Satakunnasta valtakunnan tasolle. 

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut