Kolarointia ja ojaanajoja viikonloppuna

Sunnuntaiaamuna Säkylässä tapahtui raju ojaanajo. Henkilöauto suistui ojan puolelle pyörähtäen muutamia kertoja ympäri. Vakavia henkilövahinkoja ei onnettomuudessa tapahtunut, mutta auto meni ulosajossa lunastuskuntoon.

Onnettomuuden syystä ei vielä ole tarkkaa tietoa, mutta pelastuslaitos arvelee vauhdin olleen melko kova. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtuneeseen.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä Eurajoen Kirkkotiellä sattui niin ikään henkilöauton ojaanajo. Auton etukulma oli osunut tienreunassa olevaan valaisinpylvääseen. Auton etukulma vaurioitui ja etuvanne hajosi törmäyksen johdosta. Myös valaisinpylväs kärsi vahinkoja. 

Kuljettajan henkilöllisyys on poliisin tiedossa. Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
 
Perjantai-iltana noin kello 19.00 Rauman Rautatienkadulla tapahtui henkilöauton ja polkupyöräilijän yhteentörmäys. Pyöräilijä sai käteensä ja jalkaansa ruhjevammoja kaatumisen seurauksena, ja paikalle hälytettiin ambulanssi tarkistamaan pyöräilijän kunto.

Henkilöauton kuljettaja oli lähtenyt talon pihasta tarkoituksenaan kääntyä oikealle. Vasemmalta tullut pyöräilijä törmäsi auton keulaan. Vakavampia henkilövahinkoja ei tapahtunut. Polkupyörä ja auton etukulma naarmuuntuivat.