Kolmea epäillään törkeistä rikoksista Raumalla – uhri muun muassa pakotettiin väkivaltaa käyttämällä autoon

Poliisi tutkii asiaa törkeänä ryöstönä, törkeänä vapaudenriistona ja törkeän pahoinpitelyn yrityksenä. Syytteen nostamisen määräpäiväksi on määrätty 7.6.

Länsi-Suomi kertoi tiistaina, että kolmea henkilöä epäillään törkeästä ryöstöstä, törkeästä vapaudenriistosta ja törkeästä pahoinpitelyn yrityksestä Raumalla. Epäillyt teot ovat tapahtuneet torstaina 6. huhtikuuta.

Rikosepäily kävi ilmi maanantaina Satakunnan käräjäoikeudessa käydystä vangitsemisoikeudenkäynnistä.

Mainitusta kolmesta rikosnimikkeestä todennäköisin syin epäiltyinä vangittiin maanantaina vuonna 2002 syntynyt raumalaismies. Hänellä ei ole aiempia rikostuomioita ainakaan Satakunnan käräjäoikeudessa.

Tiistaina puolestaan vangittiin samoista teoista epäiltyinä vuonna 1997 syntynyt mies ja vuonna 1996 syntynyt nainen.Heillä on myös aiempaa rikoshistoriaa.

Keskiviikkona poliisin medialle toimittaman tiedotteen mukaan rikosten epäillään tapahtuneen Raumalla useammassa eri ulkoalueilla sijaitsevassa paikassa.

Saman tiedotteen mukaan asianomistaja on nainen, ja rikosepäily on tullut poliisin tietoon hänen tekemänsä ilmoituksen kautta.

Poliisi epäilee, että rikoksen uhri on pakotettu väkivaltaa käyttämällä autoon, jolla häntä on kuljetettu eri paikkoihin. Tapahtumien aikana uhrilta epäillään anastetun omaisuutta väkivaltaa ja sen uhkaa käyttämällä.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä ryöstönä, törkeänä vapaudenriistona ja törkeän pahoinpitelyn yrityksenä.

Syytteen nostamisen määräpäiväksi on määrätty 7.6.2023.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut