Kolmen kirkon pyöräilyssä kolme eri reittiä – polkemalla tukea lapsille ja nuorille

Tukirahoilla on viime vuosien aikana lahjoitettu 18 polkupyörää lastensuojelun ja perhekeskuksen asiakkaille.

Kolmen kirkon pyöräilytapahtuma järjestetään lauantaina 2.9.2023 kello 10. Neljännen kerran järjestettävässä tapahtumassa kerätään varoja raumalaisten lasten ja nuorten liikuntaharrastuksiin.

Tapahtumassa on valittavana kolme erilaista pyöräilyreittiä: minireitti Pyhän Ristin kirkolle, opastettu noin 10 kilometrin kirkkoreitti sekä kolmen kirkon reitti.

Tapahtuman avaavat Pyhän Ristin kirkon pihalla kello 10 Rauman kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kalle Leppikorpi ja kirkkoherra Valtteri Virta.

Kirkkoihin voi tutustua päivän aikana oppaiden johdolla.

Keittolounas ja kahvit tai mehu ovat tarjolla kirkoilla kello 11–15. Pyhän Ristin kirkolla on ohjattua puuhaa lapsille koko tapahtuman ajan.

– Haluamme, että jokaisella on mahdollisuus kokea liikunnan iloa, tapahtuman järjestelyistä vastaava johtava kappalainen Jukka Purhonen kertoo.

Seurakunta ja Rauman kaupunki yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa lahjoittavat vähävaraisille raumalaisille lapsille ja nuorille pyöriä ja muuta tukea liikuntaharrastukseen.

Kolmen kirkon pyöräilyissä kerätyillä varoilla on viime vuosien aikana lahjoitettu lastensuojelun ja perhekeskuksen asiakkaille 18 polkupyörää.

Kolmen kirkon reitin kartan voi ladata tapahtuman verkkosivuilta: www.raumanseurakunta.fi/osallistu/kolmen-kirkon-pyoraily

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut