Konkurssihuhut piinaavat ravintola Gotoa

Viime aikoina kaupungilla liikkuneet huhut ovat olleet viemässä torin laidalla sijaitsevaa ravintola Gotoa konkurssiin ja joissain puheissa ravintolan on povattu laittavan ovet säppiin nopeallakin aikataululla.

– Onhan tässä ollut raskasta ja tiukkaa, Goton keittiömestari ja osakas Teemu Laurell myöntää.

– Mutta tällä hetkellä ravintolan toiminta pyörii normaalisti. Esimerkiksi tulevana sunnuntaina meillä on normaalisti äitienpäivälounasta tarjolla, hän jatkaa.

Verovelkarekisterin mukaan Ravintola Goto Oy:llä on maksamatonta verovelkaa tällä hetkellä vähintään 10 000 euron verran.

– Se on ihan julkista tietoa. Ensimmäinen kesä oli meille huikea. Rauma on kuitenkin aina Rauma, Laurell kuvailee kompaktin kaupungin asiakaspotentiaalia.

– Myös osaavan henkilökunnan löytäminen on ollut välillä haasteellista. Olen aina kannustanut osaavia kokkeja siirtymään unelmiensa perässä Helsinkiin, mutta heidän tilalleen on pitänyt löytää Gotoon uutta väkeä, Laurell sanoo.

Aikaisemminkin Gotosta on ollut erilaisia huhuja liikkeellä, ja ravintolaa on oltu viemässä Poriin. Nämä huhut osakas Timo Elo aikoinaan kumosi kaupunkilehti Raumalaisen haastattelussa.

Ravintola Gotolla on yhteensä kuusi osakasta.