Kordelinin Rauman rahaston apurahat tulevat hakuun tammikuussa – tällaista työtä valinnoilla halutaan tukea

Säätiö järjestää kiinnostuneille myös apurahainfon.

Alfred Kordelinin säätiön Rauman rahaston apurahat ovat haettavina 1.–31.1.2024, kertoo tiedotteessaan Rauman kaupunki.

Säätiö järjestää apurahainfon Teamsin välityksellä torstaina 4.1. klo 15–16. Infoon tulee ilmoittautua etukäteen sähköisellä lomakkeella.

– Tilaisuus on suunnattu erityisesti Kordelinin säätiön kaupunki- ja kohderahastojen apurahaa hakeville. Infosta saa käytännön vinkkejä hakemuksen tekemiseen, Rauman rahaston asiamies Leila Stenfors sanoo tiedotteessa.

Rauman rahastosta tuetaan erityisesti raumalaista käsityöperinnettä, esittävää ja luovaa taidetta, yhteiskunnallisesti merkittäviä saavutuksia sekä tuotannollisia innovaatioita. Valinnoissa painotetaan myös nuoria tai heidän kanssaan tehtävää työtä.

– Vuosittain myönnetään 4–8 apurahaa, joiden suuruus voi olla 1000–4000 euroa. Tukea voi hakea esimerkiksi työskentelyyn ja kuluihin. Hakemukseen kannattaa sisällyttää täydentäviä liitteitä, kuten ansioluettelo, työsuunnitelma tai budjetti, Stenfors kertoo.

Lisätietoja rahastoista ja apurahoista löytyy Alfred Kordelinin säätiön verkkosivuilta kordelin.fi.

Rauman rahaston toimikunta tekee ehdotuksen apurahansaajista säätiön hallitukselle, joka lopulta päättää valinnoista. Päätökset julkistetaan huhtikuun alussa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut