Koronapassi käyttöön vai ei? – raumalaisten anniskeluravintoloiden mietteet ja käytännöt vaihtelevat

Kapakka2:n ja Wanhan Kyttiksen ravintolatoimenjohtaja Jarno Rehelmä kuvailee, ettei yrittäjille anneta tässä kohtaa oikein muita mahdollisuuksia kuin ottaa koronapassi käyttöön; rajoitukset anniskeluravintoloille ovat muutoin niin tiukat. Arkistokuva: Juha Sinisalo

Viikon puheenaihe iltaravintolayrittäjien keskuudessa on ollut koronapassi: Tuleeko sen käyttö mahdolliseksi ja ennen kaikkea pitäisikö se ottaa käyttöön omassa yrityksessä? Päätös ei ole helppo, ja raumalaisyrittäjät jakaantuvat pohdinnan tiimoilta kahteen leiriin.

Lisää aiheesta

Sosiaali- ja terveysvaliokunta nostaisi koronapassin alaikärajan 16 vuoteen

Koronapassi eteni eduskuntaan – vaihtoehto esimerkiksi aukioloaikoja, yleisö- tai asiakasmääriä koskeville rajoituksille

Vain tilaajille Ilman koronapassia kannattava kulttuurilaitos voi joutua sulkemaan oviaan kolmantena perättäisenä vuotena – "En käsitä, mikä on kestänyt näin kauan"