Koronarokotukset jatkuvat Raumalla – Satakunnassa 19 uutta tartuntaa

Koronarokotukset jatkuvat Rauman terveyspalveluiden T0-osastolla osoitteessa Steniuksenkatu 2. Ensimmäisiä rokotusannoksia annetaan ilman ajanvarausta, kakkospiikkejä pistetään aiemmin annettujen aikataulujen mukaisesti ja kolmanteen rokotukseen tulee varata aika.

Kolmas koronarokote annetaan, kun voimakkaasti immuunipuutteisilla kakkosrokotteesta on kulunut vähintään kaksi kuukautta ja muilla kolmanteen rokotukseen oikeutetuilla vähintään kuusi kuukautta.

– Aikaa varaavan on itse huolehdittava, että kakkosrokotuksesta on kulunut vaadittu aika. Mikäli rokotukselle saavuttaessa ei ole kulunut vaadittavaa aikaa, rokotetta ei anneta, ma. rokotuskoordinaattori Marja Lehtimäki kertoo.

Kolmanteen rokoteannokseen oikeutetut ryhmät löytyvät osoitteesta www.rauma.fi/koronarokotukset.

Rokotusajan voi varata puhelimitse seuraavaksi perjantaina 26.11. klo 9–13 numerosta 044 403 2687.

Ajan kolmanteen koronarokotukseen voi varata myös netissä osoitteessa rauma.terveytesi.fi. Sähköinen ajanvaraus vaatii vahvan tunnistautumisen.

Ensimmäisiä rokotusannoksia annetaan maanantaista torstaihin

Ensimmäisen koronarokotteen voi saada ilman ajanvarausta T0-osaston rokotustilaisuuksista:

  • maanantaina 29.11. klo 12–19
  • tiistaina 30.11. klo 12–15
  • keskiviikkona 1.12. klo 12–15
  • torstaina 2.12. klo 12–15

Rokotuksen jälkeen henkilön tulee jäädä tarkkailuun vähintään 15 minuutiksi. Kakkosrokotuksia jatketaan aiemmin annettujen aikojen mukaisesti.

Rokotettavalla on oltava mukana henkilöllisuustodistuksena henkilökortti, passi tai Kela-kortti.

Keskiviikon tartunnat

Suomessa on keskiviikkona tilastoitu yhteensä 1007 uutta koronatartuntaa, joista 19 Satakunnassa: Eura +2, Eurajoki +1, Kankaanpää +2, Pomarkku +1, Pori +4, Rauma +8 ja Ulvila +1.