Kotimaan Energia kiistää yrityksen sähkövilpistä

Kotimaan Energian toimitusjohtaja Kenneth Hedman on tuohtunut yritykseen kohdistetuista epäilyistä koskien vilpillistä sähkökauppaa. Hän korostaa yhtiön peräänkuuluttavan sähkökauppaan avoimuutta ja läpinäkyvyyttä.

Rauman Energia varoitti kuluttajia viime viikolla vilpillisestä sähkökaupasta ja yritys mainitsi tiedotteessaan Kotimaan Energian nimen.

– Toimintaamme ohjaavana tavoitteena on tuoda avoimuutta suomalaiseen keskusteluun sähkön hinnoista: jokaisella suomalaisella tulisi olla eväät pysähtyä miettimään oman sähkösopimuksensa kilpailukykyisyyttä, Hedman tähdentää.

Hän muistuttaa yrityksen omaavan vahvan laatujärjestelmän, jossa jokainen myyntipuhelu tallennetaan laadun takaamiseksi. Samalla jokaisesta myyntipuhelun kautta tehdystä kaupasta jää talteen sekä äänitallenne että asiakkaan antama valtakirja.

Kotimaan Energia on nykyään Norjan suurimman verkkoyhtiön ja uusiutuvan energian tuottajakonsernin Hafslundin omistuksessa. Yrityskauppojen myötä yritykselle tehtiin brändi- ja toimintamalliuudistus. Osana muutosprosessia yhtiön nimi muuttui Suomen Energiayhtiöstä Kotimaan Energiaksi toukokuussa.

– Kamppailemme yhä jossain määrin aiempaan yhtiöön liitettyjen mainehaasteiden kanssa, myöntää Hedman.

Lisää aiheesta

Rauman Energian nimeä on käytetty puhelinmyynnissä vilpillisesti