Kreikan ja Kyproksen eurokolikkokeräys uimahallin kahviossa - osallistu sinäkin!

Rauman uimahallin kahviossa voi osallistua tästä päivästä alkaen Kreikan ja Kyproksen eurokolikkokeräykseen, jonka on puuhannut käyntiin kahvilaemäntä Kirsi Koskinen.

- Matkailen usein kyseisissä maissa ja minua harmittaa, kun siellä on talous niin huonossa jamassa. Siksi haluan kantaa korteni kekoon ja osoittaa näin tukea ja eurosolidaarisuutta näille maille. Meillä on tosi ihanat asikkaat, jotka varmasti haluavat myös osallistua tähän keräykseen, Koskinen selvittää.

Koskinen uskoo, että raumalaisten käsi on karttuisa, ja ropoja putoilee tiuhaan tahtiin pikapikaa keräyslippaaksi muuntuneeseen entiseen ketsuppiämpäriin. Ämpäriä ei voi olla huomaamatta, sillä Koskinen on asetellut keräysastiansa myyntitiskin näyttävimpään kulmaukseen.

Keräykseen kelpuutetaan vain ja ainoastaan Kyproksen ja/tai Kreikan eurokolikkoja, ei muiden euromaiden. 

- Tällä tavalla me pystymme parhaiten jakamaan maihin toimitettavat kolikot - osa kreikkalaisille, toinen osa kyproslaisille. Minä olenkin jo sopinut ystäväni Kaijan kanssa, että me lähdemme henkilökohtaisesti viemään kolikot kohdemaihin. Ennakkovaraukset bisnesluokkaan Ateenan-lennolle on jo tehty, Koskinen paljastaa.

Kolikkokeräykseen voi osallistua uimahallin kahvion avoinnaoloaikoina.

- Pitkin viikkoakin ropoja voi tuoda, sillä minähän melkein asun täällä, Kirsi Koskinen napauttaa.