Kuljettajat maistissa ratin takana

Sunnuntaina aamulla mieshenkilö ajoi päin liikennevalopylvästä Raumalla. Lisäksi mies puhalsi alkometriin 1,65 promillea. Tapaus sattui Lahdenkadun ja Järvikadun risteyksen tuntumassa. Henkilöauton keula vaurioitui törmäyksessä. Miehellä oli kyydissä yksi matkustaja, joka vietiin päivystykseen tarkistuttamaan vammansa.

Sunnuntaina iltapäivällä törmäsi toinen mieshenkilö autollaan toisen auton perään Hankkarintien ja Teollisuuskadun risteyksen tuntumassa Raumalla. Poliisipartion mennessä paikalle selvisi, että henkilöautoa kuljettanut mies oli poistunut paikalta. Partio kuitenkin löysi miehen lähistöltä. Epäilty kuljettaja puhalsi alkometriin 2,27 promillea.

Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Törmäyksen kohteeksi joutuneen auton kuljettaja ja matkustaja vietiin sairaalaan tarkistuttamaan vammansa. Törmäys sattui iltapäivällä kello 15 aikaan.

Mieshenkilön epäillään kuljettaneen autoa huumeiden vaikutuksen alaisena Raumalla. Miehellä ei myös ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta. 

Poliisi kiinnitti Junamiehenkadulla huomiota pakettiautoon ja pysäytti sen. Auto oli määräaikaiskatsastamaton ja liikenteestä poistettu. Mies puhalsi alkometriin 0 promillea, mutta oli sekava. Tapausta tutkitaan muun muassa rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. Tapaus sattui varhain maanantaina klo 03 aikaan.