Kuunari Kathrina siirtyi uuteen omistukseen – heinäkuussa laivan ravintolassa maistellaan huippukokki Matti Jämsenin ruokaa

Keittiömestari Matti Jämsen kuvailee kuunari Kathrinan osakkuutta ja laivan elävöittämistä myös kulttuurihistorialliseksi teoksi: "Tällainen laiva pitää pitää pinnalla ja risteilemässä eri satamissa."

Kuunari Kathrina purjehtii Helsingistä Raumalle jälleen heinäkuuksi, jonka se viettää kiinnitettynä Poroholman satamassa. Laiva seilaa nyt uudessa omistuksessa. Uuden yrityksen taustalla toimii veljesnelikko: Markus ja Matti Jämsen sekä Hugo ja Leo Stillman. Mukana toiminnassa jatkaa myös Riku Räsänen. Raumalaisille aiemmin tuttu Puosun kellari päivittyy ravintola Kathrinan messiksi.

_logo_meren_vuosi.svg

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Etlan ennuste: Hotelli- ja ravintola-ala sukelsi koronan vuoksi peräti 30 prosenttia

Vain tilaajille Take away jatkuu Kalatorilla ruokailun rinnalla: "Kun ravintolat nyt saavat avautua, hallitukselta kaivataan ihmisille rohkaisevaa viestiä"

Vain tilaajille Take away -toiminta jatkuu edelleen, mutta pian Mr. Jonesiin pääsee myös sisälle ruokailemaan: "Päivädiscoja ei Dominossa aleta pyörittämään"

Huomasitko? Raumalta Helsinkiin matkanneessa kuunari Kathrinassa isännöitiin Flow-festivaalin etkoja

Video: Kuunari Kathrina purjehti Raumalle

LEO:n ja Jannan uusi musiikkivideo kuvattiin kuunari Kathrinalla

Syväraumanlahden väylä on nyt virallisesti 2,4 metriä syvä – Kathrinankin kippari on uudistukseen tyytyväinen