Lääkärikeskus Minerva käynnistämässä työterveysasiakkaidensa koronarokotuksia

Työterveyshuolto ei kuitenkaan ole ohituskaista koronarokotukselle. Lääkärikeskus Minerva noudattaa rokotusjärjestyksessä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeita.

Lääkärikeskus Minerva on aloittamassa työterveysasiakkaidensa koronarokotuksia.Rauman kaupunki on tarttunut Minervan tarjoukseen rokottaa sopimuskumppaneidensa työntekijöitä. Tällä hetkellä Minerva viimeistelee rokotevalmiuttaan.

– Pystymme aloittamaan rokotukset siinä vaiheessa, kun rokotteita tulee Raumalle riittävästi, mahdollisesti jo ensi kuussa, sanoo Minervan toimitusjohtaja Kaisa Koskinen.

Minerva on pyytänyt asiakasyrityksiltään vastauksia 26.3. mennessä siitä, ovatko he halukkaita rokotusten antamiseen työterveyshuollossa.

– Kun saamme kartoitettua koko tarpeen, pystymme antamaan arvion rokotustarpeesta kaupungille. Suurta halukkuutta yrityksistä on ilmaistu jo tähän mennessä.

Ei ohituskaista rokotukselle

Lääkärikeskus Minerva noudattaa rokotusjärjestyksessä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeita.

– Työterveyshuolto ei ole mikään ohituskaista koronarokotukselle. Noudatamme valtakunnallisia ohjeistuksia, mutta otamme osaa rokotustalkoisiin asiakasyritystemme kanssa, painottaa Koskinen.

Minerva tulee ohjeistamaan toimintamallit yrityksille, kun he ovat saaneet tiedon siitä, milloin rokotustoiminta voi alkaa, ja kuinka paljon he rokotteita saavat viikkotasolla.

– Rokotteiden asianmukaisen säilyvyyden ja käsittelyn varmistamiseksi sekä potilasasiakirjojen oikea-aikaisen kirjaamisen ja rokottamisen jälkeisen seurannan vuoksi emme voi toteuttaa rokottamista yritysten tiloissa vaan rokotustoiminta tapahtuu Lääkärikeskus Minervan tiloissa.

Ajanvaraus tulee tapahtumaan sähköisesti.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut