Lääkereseptejä väärentäneelle miehelle vaaditaan vankeutta

Raumalaismies onnistui kahteen otteeseen hankkimaan porilaisapteekista huomattavan määrän huumaavia lääketabletteja itse kyhäämällään lääkemääräyksellä.

Rikokset tapahtuivat melko tarkalleen vuosi sitten.

Satakunnan käräjäoikeus pui väärennöksiä ja huumausainerikoksia rikoksia parhaillaan Raumalla.  Syyttäjä vaatii miehelle ehdotonta vankeutta.

Samassa yhteydessä syytteessä on kolme muutakin miestä. Heistä kahdelle vaaditaan ehdotonta ja yhdelle ehdollista vankeutta.

Syytelista koostuu varkauksista ja yhden osalta puolison pahoinpitelystä. Miehet ovat muiden muassa tunkeutuneet merikonttiin. Siitä oli tarkoitus purkaa ja irrottaa kaikki rahaksi muutettava. Poliisi tavoitti miehet tekopaikalta.

Nelikosta kahta syytetään Petäjäksessä olleista veneissä olleiden akkujen varastamisesta. Akut löytyivät maastoon kätkettyinä.

Huomattavan omaisuuden miehet saivat mukaansa Euran uimahallin saneeraustyömaalta. Sieltä vietiin niin työkaluja kuin kuparia ja messinkiäkin. Anastetun omaisuuden arvo on runsaat 15 000 euroa. Osa on löytynyt ja saatu palautetuksi oikeille omistajille.