Lähes vuosi sitten saatu yli 35 000 euron vakiovoitto odottaa yhä lunastajaansa – nyt kannattaa jo kaivella taskuja

Veikkaus tiedottaa, että lähes vuosi sitten 35 834,90 euroa tuoneen vakioveikkauskupongin voitto on edelleen lunastamatta.

Kuponki pelattiin Jyväskylässä viime kesänä. Voitto tuli 21.7.2018 pelatulla kierroksella, ja voittorahat tulee lunastaa vuoden kuluessa. Aikaa voiton lunastamiseen on siis enää alle viikko.

– Kerroimme lunastamattomasta voitosta jo toukokuussa, mutta voittajaa ei ole löytynyt. Voisiko voittaja olla Kalevan kisojen vieras? Voitto tuli pikapelillä, joka oli pelattu Keltinmäen R-kioskissa. Olisiko voittajalle tullut kiire Harjun stadionille? Siksi ehkä pikapeli, pohdiskelee Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa tiedotteessa.

Veikkauksen mukaan voiton voi lunastaa Danske Bankin konttorissa, Casino Helsingissä tai Veikkauksen pääkonttorissa Aku Korhosen tiellä Helsingin Pohjois-Haagassa. Veikkauksen konttorilta voiton lunastava tarvitsee tosin ennakkovarauksen.

– Tarjoamme voittokahvit maagisessa voittajakabinetissamme Sinisessä, jos voittaja päätyy lunastamaan voittoaan täällä pääkonttorissa. Olisi hienoa kuulla, missä voittotosite on vuotensa viettänyt, ja toivomme todella harvinaisen osuman tuoman voiton päätyvät oikealle omistajalleen. Veikkaus-korttia käyttämällä voiton olisi saanut suoraan tilille, mutta toivon mukaan rahat löytävät kaikesta huolimatta oikealle omistajalleen, Auremaa sanoo.