LähiTapiola Pankin verkkopankki loppuu, S-Pankin verkkopankki suljettuna viikonlopun

LähiTapiola Pankin ja S-Pankin verkkopankit yhdistyvät 23.10.kello 21, jolloin LähiTapiola Pankin verkkopankki lopettaa toimintansa. Myös S-Pankin verkkopankki on yhdistymisen vuoksi suljettuna koko viikonlopun ajan perjantaista 23.10. kello 21 alkaen maanantaihin 26.10. kello 6 saakka. Katkon aikana myös S-Pankin asiakaspalvelupisteet ovat suljettuina.

Puolitoista vuotta sitten tapahtunut fuusio konkretisoituu asiakkaille viikonloppuna kun pankkien verkkopankit yhdistetään. Yhdistämisestä johtuva palvelukatko on vaikuttaa myös muihin palveluihin: S-mobiilin pankkiosio, Tupas-tunnistuspalvelu sekä verkkomaksaminen tililtä ovat katkon aikana poissa käytöstä.

S-Pankin Visa-korteilla voi viikonlopun aikana maksaa sekä nostaa ja tallettaa käteistä normaalisti. MasterCard-korteilla ei voi maksaa verkossa palvelukatkon aikana, mutta maksaminen myymälöissä ja rahan nostaminen automaateista onnistuu normaaliin tapaan. Lyhyet katkot ovat viikonlopun aikana mahdollisia niin Visa- kuin MasterCard-korteilla maksettaessa.