Rauma, Laitila ja Uusikaupunki ovat mukana Omat hoodit -kampanjassa – seutukaupunkien nuoret kertovat kaupunkinsa parhaista puolista

Rauman, Laitilan ja Uudenkaupungin kaupungit ovat mukana seutukaupunkiverkoston Omat hoodit -kampanjassa. Kampanja haastaa nuoret kertomaan kuulumisistaan, ajatuksistaan ja esittelemään kotikaupunkinsa parhaita puolia.

Kampanja käynnistetään toukokuussa haasteella, jossa seutukaupunkien nuoret saavat kertoa arjestaan. Teemana on kertoa kuulumisista poikkeusaikana sekä siitä, mitä aikoo tehdä ensimmäisenä kotikaupungissaan, kun rajoitukset poistuvat.

Haastekisaan voivat osallistua kampanjassa mukana olevien kaupunkien 10–22-vuotiaat nuoret videolla, kuvalla piirustuksella tai tekstillä. Aikaa haasteeseen osallistumiseen on 31.5. asti. Lisätietoa kampanjasta ja kilpailuun osallistuminen: OmatHoodit.fi.

Kisan voittaja valitaan kesäkuussa. Pääpalkintona on sähköpotkulauta sekä pääsy komediaryhmä Justimuksen tv-sarjan kuvauksiin.

Omat hoodit -kampanjassa on mukana kaikkiaan 23 seutukaupunkia. Sen toteutuksesta vastaavat työ- ja elinkeinoministeriön rahoittamat seutukaupunkiverkoston hankkeet ”Joustavat koulutusmallit yhdessä yrityselämän kanssa” ja ”Kansainvälisyyden hyödyntäminen ulkomaisen työvoiman saatavuudessa”.