Laitilan kaupungille tunnustus ukrainalaisten eteen tehdystä työstä: "Teemme sen minkä pystymme"

Laitila on näyttänyt toimillaan esimerkkiä muillekin alueen toimijoille, todetaan tunnustuksen perusteluissa.

| Päivitetty

Turun kauppakamari palkitsi Laitilan kaupungin Ukraina-työn tämän vuoden elinkeinopoliittisena kuntatekona. Palkinto myönnettiin Elinkeinoelämän foorumissa maanantaina.

Tunnustus myönnetään vuosittain kunnalle, sen yhteistyöorganisaatiolle, henkilölle tai projektille joka on toiminnallaan parantanut yritysilmapiiriä, elinkeinoelämää tai yritysten toimintaympäristöä.

Laitila on "hyvässä yhteistyössä asuttanut ja työllistänyt sekä auttanut sodan rasittamia ukrainalaisia", perusteluissa todetaan.

– Laitila on ollut edelläkävijä ukrainalaisten auttajana ja työllistäjänä toimien näin esimerkkinä muille alueen toimijoille, valiokunnan puheenjohtaja Olli Aakula kertoo tunnustuksen perusteista tiedotteessa.

Palkinnon vastaanotti kaupunginjohtaja Lauri Kattelus.

– Venäjän hyökkäyksen alettua oli selvää, että tulemme tekemään osamme ukrainalaisten auttamiseksi. Se on tietysti pieni osa kokonaisuutta, mutta teemme sen minkä pystymme. Aika montaa ihmistä olemme saaneet autettua, ja olen koko kaupungin yhteisistä ponnistuksista tavattoman ylpeä, kaupunginjohtaja Lauri Kattelus sanoo.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut