Laitilan kaupunki: Kaikenlaista kokoontumista on syytä välttää niin kadunkulmilla kuin kodeissakin kaverien kesken

Koronavirustilanteen kehittymistä seurataan Laitilassa päivittäin. Kaupungin ylin johto kokoontuu päivittäin arvioimaan tarvittavia toimenpiteitä.

| Päivitetty

Laitilan kaupungin sivistystoimi tukee valtioneuvoston päätöksiä ja vetoaa nyt huoltajiin sekä lapsiin ja nuoriin. Kaikenlaista kokoontumista on syytä välttää niin liikuntapaikoilla, kadunkulmilla kuin kodeissakin kaverien kesken.

Kaikilla on yhteinen vastuu koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

-Ymmärrämme, että ystävät ovat tärkeitä ja kotona vietetyn ajan lisäksi moni kaipaa ystäviä ympärille. Kannustamme nyt pohtimaan vaihtoehtoisia yhteydenpitotapoja digitaalisin mahdollisuuksin, toivotaan Laitilan kaupungin tiedotteessa.

Laitilan kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut vinkkaa myös Koronabotti -kyselystä, joka ohjaa ja antaa neuvoa COVID-19 koronavirusaltistukseen ja -oireisiin liittyvissä kysymyksissä.

Koronabotti löytyy täältä.

Koronavirustilanteen kehittymistä seurataan Laitilassa päivittäin. Kaupungin ylin johto kokoontuu päivittäin arvioimaan tarvittavia toimenpiteitä. Muutoksista, toimintojen sulkemisesta ja avaamisesta annetaan ajankohtaisesti tietoa myöhemmin.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut