Laitilan supermarketin laajennustyö on valmis

K-supermarket Laitilan vuoden alussa alkanut laajennus- ja uudistustyö on valmis. Uudistetun ja 900 neliöllä kasvaneen kaupan kokonaispinta-ala on nyt noin 3 200 neliötä, josta Alko käyttää 230 neliötä. Lisäksi kaupan yhteyteen rakennettiin 200 neliötä ulosvuokrattavaa tilaa.

K-supermarket Laitilan valikoima laajeni remontin myötä. Valikoimaan kuuluu nyt yli 15 000 tuotetta. Jokaisesta tuoteryhmästä löytyy sekä lähellä tuotettuja tuotteita että maailmalta löytyneitä erikoisuuksia. Myös sesongit ovat vahvasti esillä kaikissa tuoteryhmissä.

– Leipävalikoimamme kattaa niin suurten leipomoiden kuin pienten paikallisten yrittäjien lämpimäiset. Lähileipien lisäksi myymälässämme on oma paistopiste, jonka tuotevalikoima moninkertaistui uudistuksen myötä, kauppias Raimo Saarinen kertoo.

Hedelmä- ja vihannesosasto toimii uudistetussa myymälässä entistä suuremmissa tiloissa. Lisätilan ansiosta valikoimia on täydennetty esimerkiksi erikoishedelmien osalta.

K-supermarket Laitilan kalavalikoima on täydentynyt uuden kalasavustamon myötä muun muassa savuahvenilla ja -lohella. Kalatuotteiden lisäksi Herkkutorin valikoimiin kuuluvat liha, täytetyt patongit ja kotitekoinen lounasruoka.

Kaupan uudistuksessa hyödynnettiin energiaa säästävää rakennustekniikkaa. Pakastealtaat vaihtuivat kannellisiin. Myös kaikki kylmäsäilytystilat ovat ovien takana.

Uudistetun K-supermarket Laitilan avajaisia vietetään torstaina 16. lokakuuta kakkukahvien merkeissä. Samalla juhlitaan 20-vuotiasta K-supermarket-ketjua.