Laitilan uusi Tokmanni avaa ovensa torstaina

Uuden myymälän avajaistilaisuudessa Tokmannia edustavat toimitusjohtaja Heikki Väänänen ja myyntijohtaja Panu Porkka. Avajaispuheet tilaisuudessa pitävät Väänänen ja Laitilan kaupunginjohtaja Jukka Alkio.

Laitilan uusi Tokmanni on edeltäjäänsä merkittävästi isompi ja tarjoaa kattavan valikoiman esimerkiksi kuivia elintarvikkeita, vaatteita ja asusteita sekä kodin käyttötavaroita, kuten taloustavaroita, kodintekstiilejä, työkaluja sekä vapaa-ajan, teknokemian ja kodintekniikan ja viihteen tuotteita.

Myymälässä on taxfree-palvelut ja Tokmannin verkkokaupan nouto- ja Veikkauksen pelipiste. Myymälän kokonaispinta-ala on noin 2 500 ja myyntipinta-ala noin 2 100 neliömetriä. Uuden Tokmannin yhteydessä palvelee erillinen puutarhamyymälä.

Uudessa Tokmannissa on panostettu erityisesti ostamisen helppouteen ja asiakasviihtyisyyteen muun muassa sijoittelemalla tuoteryhmiä teemoittain niin, että ne muodostavat selkeitä kokonaisuuksia ja helpottavat siten asiakkaita löytämään paitsi etsimänsä tuotteet myös ajankohtaiset sesonki- ja tarjoustuotteet.

Tokmanni palvelee Laitilassa arkisin klo 8–20, lauantaisin klo 8–18 ja sunnuntaisin klo 12–18. Myymälä työllistää 13 henkilöä. Myymäläpäällikkönä toimii Tarja Nieminen.