Lännen Omavoima tarjoaa jatkossa myös älysähköä

Priiman avulla sähkölämmittäjä tai kerrostaloasukas pääsee ostamaan sähkönsä samalla tavalla kuin suuret sähkönkäyttäjät ovat tehneet jo pidemmän aikaa.

Vakka-Suomen Voiman ja Rauman Energian yhteinen myyntiyhtiö Lännen Omavoima on solminut Pohjois-Karjalan Sähkön (PKS) kanssa yhteistyösopimuksen, jonka myötä Lännen Omavoima ottaa käyttöönsä PKS:n kehittämän sähköisen palvelualustan ja ryhtyy tarjoamaan sekä yritys- että kuluttaja-asiakkailleen Priima-älysähkösopimusta.

Tuntihinnoitellun ja kiinteähintaisen sopimuksen parhaat puolet yhdistävässä älysähkössä asiakas maksaa sähköstään aina ajantasaista hintaa, mutta voi myös varautua yllättäviin hintojen nousuihin ja hyödyntää halvimmat hinnat.

– Priiman avulla tavallinen sähkölämmittäjä tai kerrostaloasukas pääsee ostamaan sähkönsä samalla tavalla kuin suuret sähkönkäyttäjät ovat tehneet jo sähkömarkkinoiden vapautumisesta saakka, sanoo Lännen Omavoiman Marko Kuittinen.Priimaplus on puolestaan palvelukokonaisuus, jossa yritykset pääsevät ilman eri veloitusta hajauttamaan sähkönhankintaansa ajallisesti ja samalla pienentämään hintariskiä.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut