Länsi-Suomea pääsee jo hypistelemään tabloidina

Marva Median asiakkuuspäällikkö Tiina Rintanen odottaa innoissaan, että pääsee esittelemään uutta tabloidikokoista Länsi-Suomea ihmisille. Ensimmäinen tilaisuus on tänään Raumalla, perjantaiaamupäivällä tekijät jalkautuvat Laitilaan. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Länsi-Suomen uuteen tabloidikokoiseen sanomalehteen pääsee nyt tutustumaan mallikappaleen muodossa.

Esittelykiertue alkaa tänään Raumalta, kun lehteä voi käydä läpi Kivikylän areenalla tuntia ennen Lukko–Pelicans-ottelun alkua eli kello 17.30 alkaen.

– Tämä on oiva tilaisuus tutustua mallilehteen, tavata lehden tekijöitä sekä kuulla tilaustarjouksia, kiteyttää Marva Median asiakkuuspäällikkö Tiina Rintanen.

Lanseeraus jatkuu tämän viikon perjantaina Laitilassa, jossa Länsi-Suomen tabloidiversiota voi selata kello 10–11 S-Marketilla sekä kello 11–12 K-Supermarketilla.

– Lisäksi olemme ensi viikolla tiistaina Raumalla Pick n Payssa kello 15.30 alkaen ja keskiviikkona Eurajoen portilla kello 15, Rintanen lisää.

Rintanen ja tilaisuuksissa mukana olevat muut lehden tekijät odottavat mielenkiinnolla, mitä ihmiset ovat konkreettisesta tabloidimuotoisesta sanomalehti Länsi-Suomesta mieltä.

Länsi-Suomi muuttuu nykyisestä broadsheet-kokoisesta sanomalehdestä tabloidiksi Rauma-päivänä 17. huhtikuuta.

Samalla kun sivukoko pienenee, sivumäärä vastaavasti kasvaa. Uudistuksen yhteydessä on kiinnitetty huomiota myös ulkoasuun, jossa on pyritty helppolukuisuuteen ja selkeyteen.

Broadsheet-koossa hyväksi havaittuja asioita säilytetään, vaikka lehden rakenne jonkin verran muuttuukin.

Paikallisuutta on tarkoitus painottaa entisestään.