Länsi-Suomen merivartiosto panee Twitter-maratonin pystyyn – "Osallistumme tähän mittavaan koettelemukseen kaikkien yksiköidemme voimalla"

Maraton alkaa torstaina kahdeltatoista ja päättyy perjantaina.

Länsi-Suomen merivartiosto pitää Twitterissä 24 tunnin kuvamaratonin, joka alkaa puoliltapäivin torstaina 9. heinäkuuta ja päättyy perjantaina samaan aikaan.

Merivartiosto kertoo tiedotteessaan saaneensa inspiraatiota yhteistyöviranomaisiltaan. Esimerkiksi Lounais-Suomen poliisilaitos on pitänyt vastaavia Twitter-maratoneja aikaisemmin. Niissä on jaettu kuvia ja tietoja eri hälytystehtäviltä koko laitoksen alueelta.

Maratonia voi seurata Twitterissä tilillä @meriraja ja aihetunnisteella #meriraja24h. Osa kuvista jaetaan myös Facebookin puolelle.

– Osallistumme tähän mittavaan koettelemukseen kaikkien yksiköidemme voimalla. Tavoitteenamme on kertoa rehellisesti, avoimesti ja turhia kursailematta merivartioston arjesta, ennen kaikkea kuvin mutta myös avaamalla, mitä kuvissa tapahtuu, tiedotteessa kuvaillaan.

Myös Rauman merivartioasema kuuluu Länsi-Suomen merivartioston toiminta-alueeseen, joten odotettavissa saattaa olla myös sisältöä Raumanmereltä.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut