Länsi-Suomen merivartiosto ja Rauman Meripelastusyhdistys kolmansia meripelastustaitokisoissa

Länsi-Suomen merivartiosto ja Rauman Meripelastusyhdistys jakoivat kolmannen sijan meripelastustaitokilpailuissa lauantaina. Länsi-Suomen merivartioston joukkueessa kilpailivat Toni Laitinen, Gustav Gyllenberg sekä Samu Halmetniemi.

Länsi-Suomen merivartioston joukkue sijoittui kolmanneksi Espoon meripelastajien järjestämässä meripelastustaitokilpailussa.

Meripelastusseuran 30. valtakunnalliset meripelastustaitokilpailut voitti Espoossa Merenkulun turvallisuuskoulutuskeskus Meriturvan joukkue, jonka muodostivat Heikki Hämäläinen-Voima, Marko Aalto ja Harri Rosberg. Toiseksi kilpailuissa sijoittui Porkkala Jr. joukkue kilpailijoina Leo Heikanen, Oskari Närhi ja Pyry Mörsky.

Rauman Meripelastusyhdistyksen joukkueen johtajana toimi Mikko Väisänen ja miehistönä Johannes Kangasniemi sekä Markus Viitanen.

Kaksiosaisiin kisoihin osallistui 22 joukkuetta. Kisoissa arvioitiin taitoja ja tietoja, joita tarvitaan, kun vesillä pelastetaan ja autetaan ihmisiä.

Rauman Meripelastusyhdistys osallistui ensimmäistä kertaa historiassaan Meripelastustaitokilpailuihin jotka järjestettiin tänä vuonna Espoossa. Kokonaispistemäärässä Rauman joukkue sijoittui jaetulle kolmannelle sijalle, mutta tasapisteiden johdosta kilpailupäivän kokonaisaika ratkaisi ja nosti Länsi-Suomen merivartioston joukkueen kolmannelle sijalle. Todella hieno suoritus ja ennen kaikkea huomioon ottaen todella lyhyen "palvelusiän" joka täällä joukkueella ei ole kuin nelisen vuotta yhteensä! Kiitokset mukana olleille kanssakilpailijoille! Joukkueen johtajana toimi Mikko Väisänen ja miehistönä Johannes Kangasniemi sekä Markus Viitanen. Kilpailijoiden kisakunnosta vastasi Nestori Mäkelä @pyoranurmi n avustuksella. #mptk15 #meripelastus #SAR #sjöräddning #ursuit #Rauma

Kuva, jonka Rauman Meripelastusyhdistys Ry (@rauman_meripelastusyhdistys) julkaisi