Lapin löylypäivät onnistuivat mainiosti

Lapin löylypäivät järjestettiin tänä kesänä jo 34. kerran. Perinteinen kesätapahtuma kokoaa yhteen niin kulttuurin- kuin urheilunnälkäisetkin. Aino Korpinen Rauman kaupungilta kertoo, että järjestäjät ovat tyytyväisiä tämänvuotiseen tapahtumaan. Myös kävijöiltä on hänen mukaansa tullut hyvää palautetta.


– Löylypäivät onnistuivat tänä vuonna kaikin puolin hyvin. Ilmatkin suosivat tapahtumaa. Perjantaina Patolammen partaalla oli hieno markkinatunnelma. Lisäksi ihmiset ovat kiitelleet sitä, että tapahtuma oli mukavan rauhallinen, eikä ainakaan mitään rähinää ollut.


Patolammen partaalle syntyi perjantaina kunnon markkinat, vaikka muutama tapahtumaan etukäteen ilmoittautunut osanottaja tai myyjä joutuikin perumaan osallistumisensa.


– Oli hauskaa, että paikalla oli uusiakin osallistujia, kuten Kauklaisten kyläyhdistys ja off road -maastoautot, Korpinen sanoo.
Löylypäivien perjantain ohjelmaan kuuluu löylyemännän ja -isännän valinta. Tänä vuonna löylyemännän tittelin sai Pulmu Elonen ja isännäksi pääsi Heikki Ollila.


– Valinnan ajoitus onnistui täydellisesti, sillä löylykujan varrelle ehti ihanan paljon porukkaa toivottamaan heidät tervetulleiksi, kun he saapuivat paikalle Lapin VPK:n museoautolla, Aino Korpinen kertoo.


Elisa Merenkivi Pyörnin kahvilasta on niin ikään tyytyväinen koko viikonloppuun. Hänen mukaansa kaikki meni hyvin, ja asiakkaat olivat iloisia ja hyväntuulisia.

Lue lisää maanantain Länsi-Suomesta