Lapin yritykset tutuiksi Löylypäivillä

Viime vuonna suuren suosion saaneen Lapin yrityssuunnistuksen tapahtuma-aikaa on pidennetty yleisön toiveesta tunnin verran.

Lappi on tapahtumapäivänä kirjaimellisesti auki. Tänä vuonna mukaan on ilmoittautunut jo 19 yritystä ja organisaatiota, missä on lisäystä viimevuotiseen viiden suunnistuspisteen verran. Pisteillä on luvassa tuote-esittelyitä, työnäytöksiä, maistiaisia ja yllätyksiä. Tapahtuman tavoitteena on houkutella paikallisia ihmisiä ja turisteja tutustumaan Lapin alueeseen sekä vierailemaan paikoissa ja yrityksissä, joissa he eivät muuten tulisi ehkä käyneeksi. Toteutusta koordinoi Rauman Yrittäjät ry.

Mukaan ovat tähän mennessä ilmoittautuneet Eskimo Finland, Euran Energia, Joki Pub, Sale Lappi, Kivikylän Kotipalvaamo, K-Market Lapinpata, Lapin Apteekki, Lapin Kukka, Lapin OP, Markkinointi Mika Lehtinen, MAVI-kaluste, Mikolan kello ja kulta, Narvi, Olubryki Raum ja Makean maltaan tarinatupa, Pyörni, Rauman kaupunki, Ravakka ry, Seikkulan Puusepänliike ja Villen Korjaamo.


Yrityksissä vieraileville jaetaan suunnistuskartta, johon yritysten sijainnit on merkitty. Vierailun todisteena jokaiselta pisteeltä saa karttaan merkinnän. Karttaan kootaan leimoja vierailemalla mahdollisimman monessa yrityksessä. Päivän lopussa on mahdollisuus palauttaa kortti, osallistua arvontaan ja voittaa yritysten tuotepalkintoja.

Lapin yrityssuunnistus 1.8. klo 9–14.
Lapin Löylypäivät 31.7.– 2.8.