Lauantaiaamun ulosajon syynä Raumalla mahdollisesti kannabis

Parikymppinen raumalainen nuorukainen ajoi rajusti ulos tieltä lauantaiaamuna kello seitsemän aikaan. Mies oli liikkeellä pakettiautolla. Onnettomuus sattui Saarnikujan kohdalla Huittistentiellä. Kuljettaja soitti itse hätäkeskukseen, ja paikalla oli poliisin ohella useita pelastuslaitoksen yksiköitä.

Pakettiauto oli ajautunut kulkusuunnassaan vasemmallevastaantulevien kaistan yli. Saarnikujan risteyksen jälkeen auto osui kaiteeseen ja lensi sen jälkeen maavallin noin 25-30 metriä. Ilmalennon lopuksi auto törmäsi omakotitaloon oikea etukulma edellä. Auto oli ilmeisesti kääntynyt ilmalennon aikana.

Kuljettaja oli jäänyt ajoneuvoon puristuksiin ja hänet kuljetettiin ambulanssilla Rauman aluesairaalaan. Alustavien tietojen mukaan hänen vammansa jäivät lieviksi.

Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin nollalukemat, mutta hänen epäillään käyttäneen mahdollisesti kannabista ennen autoajelulle lähtöä. 

Ainakin talon ulkolaudoitus vaurioitui törmäyskohdasta. Asunnon sisällä samassa kohdassa olleet kaapit siirtyivättörmäyksen voimasta. Auto vaurioitui keulasta ja molemmista etukulmista kauttaaltaan. Myös kuljettajan airbag oli lauennut. Auto hinattiin pois paikalta.

Kuljettajaa epäillään tässä vaiheessa rattijuopumuksesta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.