Lea Leikari on yhä kadoksissa, mutta nyt poliisi pyytää havaintoja pakettiautosta, joka tallentui riistakameran kuvaan katoamisiltana

Pakettiauto tallentui riistakameran kuvaan tuntia ennen sitä hetkeä, jolloin Leikarin tiedetään olleen viimeiseksi kotonaan.

| Päivitetty

Poliisi tiedotti pitkän tauon jälkeen maaliskuussa Eurajoen Sydänmaalta kadonneen Lea Leikarin katoamisen tutkinnasta. Sen myötä julkisuuteen tuli myös kokonaan uusi tieto ja kuva, jonka perusteella poliisi pyytää jälleen lisätietoja tapahtuneesta.

Kyse on valkoisesta pakettiautosta, joka tallentui riistakameran kuvaan Leikarin asunnon pihassa hänen katoamispäivänsä iltana eli torstaina 11. maaliskuuta. Viimeisin tieto Leikarista on kyseisenä iltana noin kello 19.30, jolloin hän oli kotonaan. Sen jälkeen hänen liikkeistään ei ole tietoa.

Pakettiauto taas tallentui kuvaan tuntia ennen tätä eli 18.30. Poliisi pyytää nyt havaintoja autosta, sen liikkeistä ja sen kuljettajasta tapahtuma-aikaan.

Kysyimme poliisilta, miksi kuva julkaistiin vasta nyt, yli kahdeksan kuukautta katoamisen jälkeen:

LS kysyi poliisilta, miksi kuva Lea Leikarin katoamiseen mahdollisesti liittyvästä pakettiautosta julkaistiin vasta nyt – entä voisiko KRP kiinnostua tapauksesta?(Vain tilaajille.)

Pakettiautoon liittyvät ja kaikki muut mahdolliset Leikariin liittyvät havainnot tai tiedot pyydetään ilmoittamaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp-viestein numeroon 050-4117655 tai soittamalla maanantai-torstai klo 9.00-16.00 välisenä aikana Rauman poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 417780.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut