Lea Leikari on yhä kadoksissa, mutta nyt poliisi pyytää havaintoja pakettiautosta, joka tallentui riistakameran kuvaan katoamisiltana

Tämän kuvan poliisi julkaisi nyt ensimmäistä kertaa ja pyytää siitä havaintoja. Kyseinen valkoinen pakettiauto tallentui riistakameran kuvaan katoamispäivän iltana. Kuva: Poliisi

Poliisi tiedotti pitkän tauon jälkeen maaliskuussa Eurajoen Sydänmaalta kadonneen Lea Leikarin katoamisen tutkinnasta. Sen myötä julkisuuteen tuli myös kokonaan uusi tieto ja kuva, jonka perusteella poliisi pyytää jälleen lisätietoja tapahtuneesta.

Kyse on valkoisesta pakettiautosta, joka tallentui riistakameran kuvaan Leikarin asunnon pihassa hänen katoamispäivänsä iltana eli torstaina 11. maaliskuuta. Viimeisin tieto Leikarista on kyseisenä iltana noin kello 19.30, jolloin hän oli kotonaan. Sen jälkeen hänen liikkeistään ei ole tietoa.

Pakettiauto taas tallentui kuvaan tuntia ennen tätä eli 18.30. Poliisi pyytää nyt havaintoja autosta, sen liikkeistä ja sen kuljettajasta tapahtuma-aikaan.

Kysyimme poliisilta, miksi kuva julkaistiin vasta nyt, yli kahdeksan kuukautta katoamisen jälkeen:

LS kysyi poliisilta, miksi kuva Lea Leikarin katoamiseen mahdollisesti liittyvästä pakettiautosta julkaistiin vasta nyt – entä voisiko KRP kiinnostua tapauksesta? (Vain tilaajille.)

Pakettiautoon liittyvät ja kaikki muut mahdolliset Leikariin liittyvät havainnot tai tiedot pyydetään ilmoittamaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp-viestein numeroon 050-4117655 tai soittamalla maanantai-torstai klo 9.00-16.00 välisenä aikana Rauman poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 417780.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille LS kysyi poliisilta, miksi kuva Lea Leikarin katoamiseen mahdollisesti liittyvästä pakettiautosta julkaistiin vasta nyt – entä voisiko KRP kiinnostua tapauksesta?

Vain tilaajille Poliisilla on hyvä käsitys Syvärauman tapon ja Euran murhan motiiveista – Lea Leikarin tapauksesta sen sijaan puuttuu yhä epäilty

Vain tilaajille Missä Lea on? Maaliskuussa kotoaan Eurajoelta kadonneen naisen löytämiseksi tehdään hartiavoimin töitä, vakuuttaa poliisi – "Kyllä se on meilläkin tiedossa, että teorioita on monenlaisia"

Maaliskuussa Eurajoelta kadonnut Lea Leikari on edelleen kateissa – poliisi epäilee henkirikosta

Poliisi pyytää yhä havaintoja Lea Leikarista

Poliisi pyytää havaintoja Eurajoella kadonneesta Lea Leikarista