Leader Satasilta ja Leader Ravakka saivat tuhdin potin maaseudun kehittämiseen  – rahoituksen haku alkaa myöhemmin keväällä

Maa- ja metsätalousministeriö osoitti Leader Satasillalle ja Leader Ravakalle maaseudun paikalliseen kehittämiseen 7,45 miljoonan euron rahoituksen.

| Päivitetty

Maa- ja metsätalousministeriö osoitti Leader Satasillalle ja Leader Ravakalle maaseudun paikalliseen kehittämiseen 7,45 miljoonan euron rahoituksen kaudelle 2023–2027, Leader Satasilta tiedotteessaan.  

Leader-toiminnan tavoitteena on muun muuassa parantaa maaseudun elinvoimaisuutta, kehittää paikallisia palveluja ja elinkeinoja. Leader Satasilta ja Leader Ravakka pyrkivät tähän tavoitteeseen uusien strategioidensa avulla.

Leader Satasillan ja Leader Ravakan strategioiden tavoitteena on edistää maaseudun elinkeino- ja matkailuelämää sekä parantaa vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.

Leader Satasilta rahoittaa kehittämisstrategiansa mukaisia kehittämishankkeita ja yritystukia Säkylän, Euran ja Eurajoen alueilla. Leader Ravakka toimii Rauman lisäksi Pyhärannassa, Laitilassa, Uudessakaupungissa, Vehmaalla ja Mynämäellä.

Kauden 2023–2027 rahoitusta pääsee hakemaan myöhemmin keväällä, kun uutta kautta koskeva kansallinen lainsäädäntö ja toimeenpano valmistuvat.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut