Leinmäen kesätorit avautuvat Laitilassa

Leinmäen kylässä alkavat jälleen kyläyhdistyksen järjestämät kesätorit. Avajaiset on Leinmäen kylätalolla ensi perjantai-iltana 10. kesäkuuta kello 18 - 21.

Sen jälkeen tori on avoinna perjantai-iltaisin, paitsi juhannusviikolla torstai-iltana 23. kesäkuuta, samaan kellon aikaan, aina 5.8. saakka. Tuleva kesä on jo kahdeksas, milloin toreja järjestetään.

Avajaisperjantaina teemana on Taimien, kirjojen, lehtien ja CD-ja DVD levyjen vaihtoilta periaatteena "tuo tullessas ja vie mennessäs". Jos on jäänyt ylimääräisiä taimia, ne voi tuoda vaihtoon. Rokkivaari, alias Raimo Oksanen, on paikalla antamassa puutarhahoidollisia ohjeita.

Niin kirjojen kuin lehtienkin kirjo voi olla hyvin moninainen. Lehdistä torille voi tuoda muun muassa sarjakuva- puutarha,-ruoka,- naisten-, hyvinvointiin liittyviä- lehtiä sekä eri alojen aikakausilehtiä. CD- ja DVD- levyjen vaihtoon voi tuoda niin musiikki- kuin elokuvatallenteita.

Illan aikana yleisöä viihdyttää Mikko Litmanen, toimien samalla tori-isäntänä. Lapsille on oma peuhupaikka.

Puffetista on mahdollista ostaa kahvia ja mehua sekä suolaista että makeaa syötävää.

Torilla myynnissä on kesän herkkuja pelloilta ja kasvihuoneista, kotileivonnaisia sekä ternimaitoa. Myyntipaikat ovat kaikille ilmaiset. Niitä voi tiedustella Jouko Nurmilta puhelin 0400 126 688.

Leinmäen kesätapahtumat päättää Romutoritapahtuma, joka pidetään pe-la 12.-13. elokuuta. Tapahtumat järjestetään osoitteessa on Leinmäentie 375, Laitila.