Kuljettaja menehtyi ja matkustaja loukkaantui vakavasti Lokalahdentiellä sattuneessa ulosajossa: auto ajautui ohitustilanteessa pientareella olevaa mäntyä päin

Kuljettajan hengen vaatinut onnettomuus tapahtui sunnuntai-iltana yhdeksän jälkeen.

| Päivitetty

Kuvituskuva.

Uudessakaupungissa Lokalahdentiellä tapahtui sunnuntai-iltana vakava yhden henkilöauton ulosajo, jossa yksi henkilö menehtyi ja yksi loukkaantui vakavasti.

Poliisi kertoo asiasta maanantaiaamuna kymmenen jälkeen julkaisemassaan tiedotteessa.

Ulosajo tapahtui noin 21.15 sunnuntai-iltana. Henkilöauto oli matkalla Uudestakaupungista Lokalahden suuntaan, kun onnettomuus tapahtui ohitustilanteessa noin 200 metriä ennen Arolantien risteystä.

Juttu jatkuu kartan jälkeen.

Auton kuljettaja lähti ohittamaan edellä ajavaa autoa ja menetti ohitustilanteessa autonsa hallinnan. Auto ajautui kovassa nopeudessa kulkusuunnassa vasemmalle puolelle ojaan, päin pientareella olevaa mäntyä. Nopeusrajoitus tieosuudella on 80 kilometriä tunnissa.

Autoa kuljetti paikkakuntalainen keski-ikäinen mies, joka menehtyi välittömästi. Kyydissä oli yksi matkustaja, joka loukkaantui vakavasti.

Poliisi tutkii asiaa tässä vaiheessa vammantuottamuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lisäksi tapauksesta on käynnistetty erillinen kuolemansyyntutkinta.

10.19: Juttua ja otsikkoa päivitetty kauttaaltaan poliisin tiedotteen tiedoilla.10.37: Lisätty tieto, että kyseessä oli paikkakuntalainen mies.10.53: Lisätty kartta.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut