Lounais-Suomen poliisi kiittää Euran Kauttuan Salessa puukkomiehen taltuttaneita asiakkaita

Lounais-Suomen poliisi haluaa kiittää asiakkaita, jotka taltuttivat puukkomiehen Euran Kauttuan Salessa perjantaina 9.2. tapahtuneessa välikohtauksessa, tutkinnanjohtaja ja rikoskomisario Leo Tusa kirjoittaa.

Tilanne oli käynnistynyt liikkeen kassojen läheisyydessä, missä 17-vuotias euralaismies oli yrittänyt huitoa lähellään olevaan kassatyöntekijää puukolla.

Mies oli kohottanut puukon uutta iskua varten. Tuolloin liikkeen asiakkaana ollut mies oli tarttunut puukkokäteen ja toinen asiakas oli mennyt apuun. Apuun mennyt mies oli saanut puukonviillon jalkaansa. Tässä vaiheessa apuun tuli liikkeen kolmas asiakas. Yhdessä he saivat erittäin aggressiivisen henkilön taltutettua, Tusa kuvailee tilannetta.

Mies oli erittäin aggressiivinen vielä poliisiautoon laitettaessakin. Häntä epäillään tapon yrityksestä, törkeästä pahoinpitelystä, törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja laittomasta uhkauksesta.

Kaupassa riehunut 17-vuotias on edelleen sairaalahoidossa.

Puukotettu asiakas on päässyt alkuviikosta sairaalasta. Hänen jalkaansa oli tullut yli kymmenen senttiä pitkä viiltohaava, joka oli vaatinut leikkaushoitoa.