LS:n tiedot viikonloppuyön veriteosta: mies tappoi vaimonsa teräaseella Syväraumassa

Epäilty tappo tapahtui rauhallisella omakotialueella lähellä keskustaa. Poliisi ei kommentoi tietoja millään tavalla.

| Päivitetty

Länsi-Suomen useista lähteistä saamien tietojen mukaan Raumalla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tapahtunut perheen sisäinen väkivallanteko tapahtui aamuyöllä rauhallisella omakotialueella Syväraumassa.

Kyseinen talo on Länsi-Suomen tiedossa, ja sunnuntaina iltapäivällä mikään kyseisessä talossa ei ulos päin viestinyt siitä, että kyseessä on rikospaikka.

Länsi-Suomi ei kerro tapahtumapaikkaa tarkemmin perheen yksityisyyden suojaamiseksi. Itse rikoksesta LS kuitenkin kertoo omiin tietoihinsa nojaten teon vakavuuden vuoksi.

Syvärauma on lähellä keskustaa merenrannan kupeessa sijaitseva kaupunginosa, jossa on niin kerrostalo- kuin omakotitaloasumistakin.

LS:n tietojen mukaan tekijä oli keski-ikäinen mies ja uhri hänen vaimonsa. Epäilty henkirikos tapahtui teräaseella.

Mies on aiemmin toiminut ulkomailla rauhanturvaajana ja työskennellyt sittemmin Raumalla, kuten hänen vaimonsakin.

Sunnuntaina vuorossa ollut päivystävä tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kristiina Kontio ei kommentoi Länsi-Suomen tietoja millään tavalla. Poliisi tiedotti sunnuntaiaamuna vain, että kyseessä on perheen sisäinen väkivallanteko, jota tutkitaan epäiltynä tappona.

Poliisin mukaan tekijä itse soitti hätäkeskukseen, joka lähetti paikalle ensimmäisenä poliisin. Kontion mukaan tarkka hälytysaika oli 3.34 aamuyöllä.

Saatujen tietojen perusteella näyttää varsin todennäköiseltä, että miestä esitetään vangittavaksi. Pakkokeinolain mukaan vangitsemisvaatimus tulee käsitellä oikeudessa viimeistään neljän vuorokauden kuluessa kiinniotosta, eli käytännössä vangitsemisvaatimusta käsiteltäneen käräjäoikeudessa viimeistään keskiviikon aikana.

Länsi-Suomi jatkaa rikostutkinnan seuraamista.

Otsikkoa muokattu maanantaiaamuna 7.6. klo 7.43: Vaihdettu ilmaus "viime yön" muotoon "viikonloppuyön". Muokattu myös tekstin ensimmäisestä kappaleesta "viime yönä" muotoon "lauantain ja sunnuntain välisenä yönä".

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut