LS-näköislehti luettavissa heti puolen yön jälkeen

Länsi-Suomen näköislehti on verkossa nyt aiempaa aikaisemmin tilaajien luettavissa. Kuva: Henriikka Korte

Länsi-Suomen verkkosivuilta löytyvää näköislehden julkaisuajankohtaa on aikaistettu. Vastaisuudessa näköislehti ilmestyy tilaajille verkkoon luettavaksi jo heti puolen yön jälkeen.

- Digilehti on ollut verkkosivuillamme suosituinta tilaajasisältöä, joten halusimme entisestään parantaa sen käytettävyyttä. Näköislehden aikaisempi julkaisuajankohta mahdollistaa iltavirkuille päivän lehden lukemisen jo ennen nukkumaanmenoa, digituottaja Maija Männistö kertoo.

Myös Länsi-Suomen päivän lehti -sovellus on tarjonnut julkaisustaan lähtien lehden luettavaksi jo minuutin yli puolen yön.

Näköislehden julkaisuajankohdan aikaistamisen lisäksi Länsi-Suomen verkkosivuilla on tehty toisenlainenkin muutos, kun Plus-osio on poistettu näkyvistä. Minkään LS24.fi:n otsikon klikkaaminen ei siis tällä erää törmää suoraan maksumuuriin.

- Kun aikaisemmin päivän lehden jutut julkaistiin kokonaisuudessaan verkon maksullisen Plus-osion puolella, vastaisuudessa verkossa julkaistaan näistä jutuista lyhyitä maksuttomia maistiaisia, Männistö selventää.

Mikäli maistiaisjutun aihe kiinnostaa lukijaa, voi hän halutessaan jatkaa jutun lukemista maksullisen näköislehden parissa.

Voimassa oleva Länsi-Suomen tilaus kattaa aina kyseisen päivän lehden lisäksi myös kaikki arkiston lehdet.

Kaikkiin Länsi-Suomen printtilehden tilauksiin kuuluu myös oikeus käyttää lehden digipalveluita. Ne voi aktivoida käyttöönsä täällä.