"Luimme Otavan mahdollisesta altistumisesta lehdestä" – kaupungin tartunnanjäljitys harmittelee, että tiedottamisessa on käynyt inhimillinen virhe

Ravintola Otavan ravintolapäällikkö Harri Sirola kertoo, että heillä käyvien ihmisten määrä on vähentynyt jo viime syksytä lähtien, kun koronatilanne alkoi taas mennä pahempaan suuntaan. Kuva: Juha Sinisalo

Ravintola Otavan ravintolapäällikkö Harri Sirola sai tällä viikolla Länsi-Suomea lukiessaan tiedon siitä, että heidän tiloissaan on voinut altistua koronavirukselle viime viikolla. "Tilanne oli vähän absurdi, sillä meihin ei ole oltu lainkaan yhteydessä sairaanhoitopiiristä", Sirola kuvailee.

Lisää aiheesta

Ravintola-alan työntekijät ja työnantajat tuskissaan - ymmärrystä löytyy silti puolin ja toisin

Vain tilaajille Lintilä: Ravintoloiden korvauksiin malli kustannustuesta – elinkeinoministeri ei vielä arvioi tukisummaa