Lukon mestaruuskiertue liikkeelle tänään kello 16.30

Kuvituskuva: Juha Sinisalo

Tuoreet kultamitalistit tuovat mestaruusjuhlat kannattajien luokse tänään kello 16.30 alkaen.

Lukon mestaruuskiertue starttaa hallilta ja ajaa Sampaanalan kautta Unajan koululle, mistä matka jatkuu Koijärventien kautta Monnaan. Monnasta rekkaletka palaa Kodisjoentietä pitkin Tuki-Areenan kautta Kourujärveä ja Äyhönjärveä kohti Uotilaan ja sieltä keskustaan.

Kiertue jatkaa Kuninkaankadun läpi Otanlahteen ja sieltä Poroholman, Syvärauman ja Uudenlahdentien kautta Kaarolle. Joukkue Kanada-maljoineen ajaa Sorkanmaantietä aina Puuluntien risteykseen asti ja siitä kiertueen päätepisteeseen Helmirantaan, missä pelaajat ja toimihenkilöt jatkavat juhlintaa läheistensä kanssa.

Virtuaaliset mestaruusjuhlat käyntiin noin kello 18.30

Mestaruuskiertueen jälkeen noin kello 18.30 käynnistyy livelähetys koko sinikeltaiselle yhteisölle. Tilaisuus alkaa kaupunginjohtajan tervehdyksellä ja jatkuu pelaaja- ja valmentajahaastatteluilla. Luvassa on myös livemusiikkia. Lähetys kestää arviolta noin tunnin.

Linkki Youtube-livelähetykseen julkaistaan myöhemmin tänään joukkueen sosiaalisen median kanavissa. Livelähetys on seurattavissa myös Ravintola Tifosin screeniltä.

Mestaruuskiertueen suunniteltu reitti:
Kivikylän Areena – Hankkarintie – Sampaanala – Unaja – Monna – Tuki-Areena – Kourujärvi – Äyhönjärventie – Uotila – Keskusta (Kuninkaankatu) – Keskusta (Lyseokatu) – Syväraumankatu – Poroholma – Lahdenkatu – Uudenlahdentie – Sorkanmaantie – Puuluntie – Helmiranta

Yksityiskohtaisemman reittikartan näkee täältä.