Yli 1500 tilaajaa on aktivoinut lukuoikeuden Länsi-Suomen digisisältöihin

Länsi-Suomen verkkosivut uudistuivat viime viikon tiistaina ja samalla tuli mahdolliseksi myös Länsi-Suomen tilaaminen diginä ilman printtilehteä.

Ensimmäisen viikon aikana lukuoikeutensa Länsi-Suomen digisisältöjen pariin on aktivoinut yli 1500 tilaajaa.

Uudet verkkosivut ja mahdollisuudet digisisältöjen käyttämiseen ovat herättäneet myös ihmetystä, joten kokosimme listan useimmin kysytyistä kysymyksistä.

Mikä on LS-näköislehti?
LS-näköislehti on painetun lehden digitaalinen näköisversio, sisällöltään täysin identtiset. Näköislehteä voi lukea lähes millä laitteella tahansa. Lehden sivuja voi zoomailla. LS-näköislehdestä on olemassa myös arkisto vuodesta 2005 alkaen. Arkisto on luettavissa aina tilauksen ollessa voimassa.

Mitä ovat LS Plus -jutut LS24.fi-sivustolla?
Plus-jutut ovat pääosin valikoituja sisältöjä päivän sanomalehdestä, jotka haluamme tarjota vain asiakkaillemme. Plus-juttujen lukeminen vaatii siis voimassa olevan tilauksen.

Mikä on LS Päivän lehti -sovellus?
LS Päivän lehti -sovellus on älypuhelimille ja tableteille suunniteltu uudenlainen tapa lukea sanomalehteä. Länsi-Suomi ilmestyy sovellukseen heti puolenyön jälkeen ja on luettavissa näköislehden ja mobiililehden yhdistelmänä. Voit selata lehteä näköislehtenä, mutta jutut avataan täppäämällä, jolloin juttu avautuu laitteesi ruutukokoon sopivaan muotoon. Jutut voivat sisältää lisämateriaaleja, esimerkiksi lisäkuvia, mikä on sovelluksen yksi tärkeimmistä eduista tavalliseen LS-näköislehteen verrattuna.

Mikä ero on tilin aktivoinnilla ja kirjautumisella?
Ensimmäiseksi jokaisen tilaajan pitää tehdä tilin aktivointi yhden kerran, minkä jälkeen tilaaja voi jatkossa kirjautua kaikilla laitteeillaan Länsi-Suomen digitaalisten sisältöjen pariin.

Olen aktivoimassa tiliäni, mutta saan ilmoituksen, että asiakasnumeroni ja postinumeroni kombinaatio ei täsmää. Missä vika?
Olet voinut syöttää asiakasnumeron tai postinumeron väärin. On myös mahdollista, että olet jo kertaalleen aktivoinut tilisi. Tilin aktivoiminen pitää tehdä vain yhden kerran, minkä jälkeen eri laitteilla Länsi-Suomen digisisältöjen pariin voi jo kirjautua sisään.

Mistä voin tarkistaa oman asiakasnumeroni?
Asiakasnumeron voi selvittää esimerkiksi kestotilaajan etukortista, viimeisimmästä laskusta tai soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme (0800 39 8338) ma-pe klo 8-16.

Minulla ei ole sähköpostiosoitetta. Voinko ottaa Länsi-Suomen digitaaliset palvelut käyttööni?
Valitettavasti et voi, koska sähköpostiosoite toimii palvelun käyttäjätunnuksena. Ilmaisen sähköpostiosoitteen hankkiminen käy helposti internetissä käyttämällä esimerkiksi Googlen Gmail-palvelua osoitteessa www.gmail.com.

Minulla ei ole älypuhelinta tai tablettia. Voinko käyttää Länsi-Suomen digitaalisia palveluja?
Toki! LS Päivän lehti -sovellukseen et pääse, mutta LS24.fi:n Plus-sisällöt ja LS-näköislehti ovat käytettävissä tietokoneilla.

Voinko tilata LS Digi -palvelun kavereideni kanssa kimpassa?
Et valitettavasti voi, koska palvelumme käyttöehdot eivät salli tunnusten levittämistä ulkopuolisille.

Olen Länsi-Suomen paperilehden tilaaja. Voinko antaa digitaaliset lukuoikeuteni eteenpäin?
Paperilehden tilauksiin kuuluu tilaajan lisäksi 3 lukuoikeutta, jotka on oikeus aktivoida käyttöön samassa taloudessa asuvien perheenjäsenten kesken. Talouden ulkopuolelle tunnuksia ei saa luovuttaa.

Miten jaan lukuoikeuteni perheenjäsenteni kesken?
Näet Omat tiedot -sivulta voimassa olevan tilauksesi kohdassa Minun tuotteeni. Tuotteen yhteydessä on "Jaa paketti" -nappula, jota klikkaamalla voit kutsua kolme samassa taloudessa asuvaa perheenjäsentäsi aktivoimaan lukuoikeutensa Länsi-Suomen digitaalisiin palveluihin.

Teen silloin tällöin pätkätilauksia. Milloin minun digilukuoikeuteni on voimassa? 
Digipalvelujen lukuoikeus on voimassa aina silloin, kun Länsi-Suomen tilauksesi on voimassa.

Voinko tilata pelkän digilehden?
Kyllä voit. LS Digi -tuote on juuri sinua varten. Se sisältää kaikki digitaaliset palvelut, mutta ei paperista lehteä.

Voiko kaupunkilehti Raumalaista lukea diginä?
Kyllä voi. Raumalainen.fi-sivustolle tehdään yksittäisiä juttuja, mutta koko lehden voit selata keskiviikkoisin ja lauantaisin näköislehtenä. Löydät näköislehden samalta sivulta Länsi-Suomen kanssa: www.ls24.fi/digilehti. Kätevä pääsy Raumalaisen tuoreimpaan numeroon löytyy myös LS Päivän lehti -sovelluksen etusivulta - ja toki myös www.raumalainen.fi -etusivulta.

Miten voin perua tilaukseni?
Tilausten peruutukset tulee tehdä asiakaspalvelumme kautta. Maksuttomassa asiakaspalvelunumerossamme (0800 39 8338) palvellaan ma-pe klo 8-16.