Lumikuningatar-jääshow hakee esityksiin kymmeniä taitoluistelijoita ja jääkiekkoilijoita avoimella haulla

Mukana suurtuotannossa ovat muun muassa taitoluistelijat Kiira Korpi, Laura Lepistö sekä jääkiekkoilijat Niklas Hagman, ja Marko Anttila,.

| Päivitetty

Kiira Korven ja Laura Lepistön tähdittämään Lumikuningatar-suurtuotantoon haetaan nyt avoimella haulla taitoluistelijoita ja jääkiekkoilijoita sekä kotimaan esityksiin että mahdolliselle kansainväliselle kiertueelle.

Esiintyjiä haetaan noin kymmeneen tehtävään. Samalla haetaan esiintyjiä myös mahdollisiin kansainvälisiin esityksiin kaikkiaan noin 40-45 rooliin. Haku tapahtuu täyttämällä sähköinen hakulomake ja lähettämällä video.

Haku on käynnissä maaliskuun ajan ja mahdolliset koe-esiintymiset ovat huhtikuussa

Kotimainen jäätuotanto nähdään 1.–3.1.2022. Tampereen Uros Live -areenalla.

Luistelun ammattilaisista ovat Korven ja Lepistön lisäksi mukana muun muassa Susanna Rahkamo, Petri Kokko, Mila Kajas, muodostelmaluistelujoukkue Marigold IceUnity sekä jääkiekkoilijat Niklas Hagman ja Marko Anttila.

Jääshow’n tuottavat Tampere-talo ja Kantelinen Company.

Klassikkotarina Lumikuningattaresta saa jäällä uuden sovituksen, jonka sävellyksestä vastaa Tuomas Kantelinen, ohjauksesta ja koreografiasta Reija Wäre, visuaalisuudesta Mikki Kunttu, pukusuunnittelusta Erika Turunen ja jääkoreografiasta Anu Oksanen.

Lumikuningatar-esitysten lipunmyynti alkoi maanantaina 22. helmikuuta.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut