Luvian kohdilla eläinkolareista suma

Teitä ylittävät peurat ja hirvi aiheuttivat kolareita sunnuntaina ja maanantain vastaisena yönä Satakunnan pohjoisosissa, mutta henkilövahingoilta onneksi vältyttiin.

Ensimmäinen peurakolari sattui sunnuntaina noin puolilta päivin Kankaanpäässä. Henkilöautoilija törmäsi tielle nousseeseen peuraan Korvaluomantiellä. Henkilöauton kylkeen tuli törmäyksestä lommo. Peura jatkoi kulkuaan tien toiselle puolelle ilman suurempia vahinkoja.

Huittisissa Valtatie kahdella rysähti noin kello 15 sunnuntaina. Henkilöautoilija ajoi Helsingin suuntaan. Peura loikkasi auton eteen Huittisten ajoharjoitteluradan kohdilla. Peura kuoli törmäyksessä ja henkilöauton keula vaurioitui.

Hirvi ja henkilöauto törmäsivät Luvialla Valtatie 8:lla niin ikään sunnuntaina noin 23.30. Henkilöautoilija oli ajamassa Raumalta Porin suuntaan, kun hirvi juoksi auton eteen tien oikealta laidalta. Hirvi kuoli törmäyksessä ja auto vaurioitui etuosastaan.

Neljäs kolari sattui Luvialla Vt 8:lla maanantaiyönä noin puoli kahdelta. Henkilöautolla matkassa ollut henkilö ajoi Raumaa kohti Porista, kun peura oli tullut tielle. Auto törmäsi peuraan ja vaurioitui keulastaan kattoa myöten. Peura kuoli törmäyksessä.