Maauimalan uusi yhtiö on nelikon kimppa – he ovat toiminnan takana

Sopimuskausi toiminnan pyörittämisestä on kolmevuotinen kahden vuoden optiolla.

Rauman maauimalan uusi pyörittäjä on valittu kilpailutuksen jälkeen. Valituksi tuli tarjous, jonka jätti Rauman Pihapojat Oy:n lukuun perustettava uusi yhtiö. 

Pihapojista ei tule maauimalan uutta yhtiötä vaan maauimalaa varten perustetaan erillinen uusi yritys uudella nimellä. Perustettavassa yhtiössä on neljä osakasta eli Mikael Eklöf, Sami Haapanen, Pasi Hirvonen ja Joel Tervonen.

Uuden maauimalakumppanin valitsi Rauman sivistysvaliokunta. Maauimalasopimus on kolmevuotinen eli se kattaa vuodet 2021–2023. Lisäksi sisältyy optio vuosien 2024–2025 kesäkausista.

Maauimalan palveluiden tuottamisesta jätettiin kaksi tarjousta. Tarjouskilpailussa vertailtiin tulevan toiminnan laatua ja monipuolisuutta suhteessa yrityksen kaupungille maksamaan vuokraan. Valituksi tullut tarjous voitti sekä laatu- että hintapisteissä.

Uuden maauimalayhtiön osakkaista Pasi Hirvonen on Rauman Pihapoikien hallituksen puheenjohtaja. Sami Haapanen on puolestaan raumalainen ravintola- ja turvallisuusalan yrittäjä. Myyntineuvottelija Joel Tervonen tunnetaan myös Rauman Lukon ottelutapahtumien juontajana.

Mikael Eklöf on Rauman Lukon markkinointi- ja tapahtumajohtaja sekä kokoomuksen kaupunginvaltuutettu. Sivistysvaliokunnan jäsenenä Eklöf jääväsi itsensä maauimalayrittäjän valintaa koskevasta päätöksenteosta.

Uudet yrittäjät ovat luvanneet kertoa myöhemmin lisää maauimalaa koskevista suunnitelmistaan.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut